Договір публічної орфети. Договір публічної пропозиції є публічним, т.е. відповідно до статті 633 Цивільного кодексу України його умови однакові для всіх покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа – підприємець).

При повній згоді з даними Договору, покупець приймає умови та порядок оформлення замовлення, оплати товару, доставки товару, а також за невиконання умов даного договору. Даний текст є угодою між інтернет-магазином toptuning.ua, іменованим в подальшому «інтернет-магазин», і користувачем послуг інтернет-магазину, іменованим в подальшому «Покупець», і визначає умови придбання товарів через сайт інтернет-магазину.

1. Загальні положения

1.1. Дійсний договір є публічною офертою (відповідно до ст.ст. 633, 641 і гл. 63 Громадського кодексу України) та містить усі істотні умови організації куплі-продажу дистанційним способом,  через інтернет-магазин.

1.2. У разі прийняття умов цього договору, тобто. публічної пропозиції інтернет-магазину, громадянин або юридична особа, що приймає умови цього договору, стає Покупцем. Прийняття умов цього договору є факт оформлення замовлення  за посиланням «Оформити замовлення» в корзину, та або оплати замовлення в розмірі 100% на умовах цієї угоди.

2. Терміни і визначення

2.1. «Товар» — інформація про товари, розміщені в інтернет-магазині.

2.2. «Каталог» — перелік найменувань асортименту, представлений в інтернет-магазині.

2.3. «Оформити замовлення» — рішення Покупця придбати товар, оформлене в інтернет-магазині.

3. Предмет договору

3.1. Інтернет - магазин зобов'язаний передавати у власність Покупачеві товар, а Покупець зобов'язаний оплатити і прийняти товар на умовах Настоящего договору.

3.2. Нинішній договір регулює купівлю-продажу в інтернет-магазині, в тому числі: а) добровільний вибір покупцем товарів за «Каталогом»; б) самостійне оформлення покупцем замовлення в інтернет-магазині; в) оплата Покупцем замовлення, оформленого в інтернет-магазині; г) виконання і передача замовлення Покупачеві у власність на умовах Настоящего договору.

4. Порядок оформленя замовлення

4.1. Покупець самостійно вибирає товари, та оформляє замовлення в інтернет-магазині, або за телефоном вказаним на сайті toptuning.ua

5. Вартість і порядок оплати замовлення

5.1. Повна вартість замовлення складається з вартості товару (вказано в каталозі) і вартості доставки(за тарифом перевізника).

5.2.1 Покупець оплачує замовлення у зручний для себе спосіб- оптлата на сайті або післяплата

5.2.2 Покупець оплачує замовлення способом «Післяплата» протягом 3-х робочих днів з моменту доставки вантажу у вказане одержувачем місце.

5.3. Вартість доставки замовлення оплачується Покупцем самостійно при отриманні замовлення і визначається тарифами перевізників (третіх осіб).

6. Доставка замовлення

6.1. Загальний термін доставки товару складається з терміну обробки замовлення та терміну доставки. Срок обробки замовлення 1 робочий день. Способи доставки детально описані в розділі сайту «Доставка і оплата». Срок доставки залежить від способу доставки та адреси населеного пункту.

6.2. При замовленні оптових партій, терміни і способи доставки погоджуються окремо в кожному конкретному випадку.

6.3 Продавець не несе відповідальності за термін доставки замовлення, так як вони залежать від дій третіх осіб (перевізників).

7. Порядок повернення товару

7.1. Покупатель вправі відмовитися від отриманого товару невідповідної якості протягом чотирьохнадцяти днів, враховуючи день отримання товару, за умови збереження упаковки, товарного виду та споживчих якостей товару. Покупатель зобов'язаний ознайомитися з правилами повернення та обміну товарів в інтернет - магазині toptuning.ua

7.2. У разі відмови Покупця від посилки при отриманні, відправлення повертається відправнику, інтернет - магазину. Оплата зворотньої доставки сплачується интернет - магазином. У випадку, якщо Покупатель хоче повернути розничні товари, вартість товарів йому повертається без урахування транспортних витрат на пересилку замовлення туди й навпаки.

8. Права і обов'язки сторони

8.1. Покупатель зобов'язаний: а) самостійно оформити замовлення в інтернет-магазині; б) своєчасно оплатити та отримати замовлення у Перевізника на умовах Настоящего договору;

8.2. Покупець має право вимагати від інтернет - магазину дотримання умов цього договору.

8.3. Інтернет - магазин зобов'язаний: а) дотримуватися умов цього договору; б) передати Покупцеві товар згідно з вибраним зразком за «Каталогом», оформленим замовленням та умовами цього договору;

9. Срок дії цього договору

9.1. Нинішній договір вступає в силу з моменту замовлення і діє до виконання всіх умов договору.